ECO Administratief & Fiscaal

ECO Fiscaal regelt al Uw belastingzaken !!

Toeslagen :

Wilt u weten of u toeslag kunt krijgen? En zo ja, hoeveel? Wij maken voor u een proefberekening. Blijkt dat u recht heeft op een of meerdere toeslagen dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

Wat hebben wij van u nodig :

  • alle toeslagen: uw laatste (voorlopige) aanslag inkomstenbelasting. Doet u geen aangifte? Neem dan uw jaaropgaaf of loonstrook (bij meerdere werkgevers: jaaropgaven of loonstroken van elke werkgever)
  • huurtoeslag: de actuele huurbedragen van uw woning
  • kinderopvangtoeslag: een rekening of offerte van uw kinderopvanginstelling

Toeslagpartner?

Hebt u een toeslagpartner? Dan hebben wij ook de gegevens van uw toeslagpartner nodig.

Huurtoeslag en medebewoners

Hebt u huurtoeslag? En hebt u medebewoners? Dan hebben de gegevens nodig van uw medebewoners.


Huurtoeslag :

Huurtoeslag is een bijdrage in de huurkosten. Woont u in een huurhuis? Dan heeft u misschien recht op huurtoeslag. Hoe hoog de toeslag is, hangt af van uw huurprijs, inkomen, leeftijd en woonsituatie. 


Is uw vermogen te hoog? Dan krijgt u geen huurtoeslag. Huurtoeslag aanvragen over 2016 kan tot 1 september 2017!


Zorgtoeslag :

U kunt misschien zorgtoeslag krijgen. Dit is een bijdrage in de kosten voor uw Nederlandse zorgverzekering. Of u zorgtoeslag krijgt en hoe hoog de toeslag is, hangt af van uw inkomen.


Kindgebonden budget :

Hebt u kinderen? U kunt misschien kindgebonden budget krijgen. Dit is een bijdrage in de kosten voor uw kinderen tot 18 jaar. Die krijgt u naast de kinderbijslag. Hoe hoog de toeslag is, hangt af van uw inkomen, hoeveel kinderen u hebt en hun leeftijd. Is uw vermogen te hoog? Dan krijgt u geen kindgebonden budget.


Kinderopvangtoeslag :

Gaan uw kinderen naar de kinderopvang? U kunt misschien kinderopvangtoeslag krijgen. Dit is een bijdrage in de kosten van kinderopvang. 

Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Wilt u kinderopvangtoeslag voor 2016 aanvragen? Dat moet u doen binnen 3 maanden na de maand waarin uw kind voor het eerst naar de opvang gaat.


  

Openingstijden

Openingstijden

ma-do  maandag-donderdag:   08:00-13:00
13:30-18:00
vr  vrijdag:   08:00-13:00
13:30-15:00